Dr. Kádár Balázs PhD Orvosigazgató

Hivatása a mentés. Az elmúlt közel 25 évben a mentésügy és a sürgősségi ellátás különböző szervezeti formáiban dolgozott. Több országos szintű mentési szervezetben töltött be vezetői pozíciót.

A légimentésben több mint 15 éves tapasztalattal bír. Aneszteziológia és Intenzív Terápia szakvizsgája mellett a Sürgősségi Orvostan szakorvosa, tudományos fokozatát 2012-ben szerezte meg. Igazságügyi szakértőként néhány éve tevékenykedik. Két sikeres szakmai könyvnek volt szerkesztője, több könyvfejezet szerzője.

Filozófiája, hogy betegek a világ bármely pontján, minden pillanatban csakis professzionális ellátást kapjanak. Ehhez a magas szintű szolgáltatáshoz cégünk a legképzettebb szakembereket és a legjobb eszközöket biztosítja, melyhez szüntelen szakmai fejlődés iránti igényesség társul. A TrustAir Aviation Kft. szakmai igazgatójaként célja, hogy ezeket az elveket munkája során úgy érvényesítse, hogy a betegek és hozzátartozóik gyógyítása és kiszolgálása, az ügyfelek maximális megelégedésére történjen.

TrustAIR