Trust Air

Cargo

A sürgősségi csomagszállítás a logisztikai szolgáltatások speciális területe. A sok telephelyes, nemzetközi kereskedelmi kapcsolatokkal rendelkező cégek esetében kiemelten fontos lehet egy nélkülözhetetlen alkatrész, egy hiányzó alapanyag, egy speciális szervizcsomag gyors célba juttatása. Gyakran felmerül szempontként az is, hogy a közúti szállítás az elhúzódó és kiszámíthatatlan forgalom miatt megbízhatatlan, időben nehezen tervezhető. Amennyiben például vállalati működése egy beszállító miatt kerülne veszélybe, vagy éppen az Ön cége egy másik vállalkozás beszállítója és a határidőkkel megcsúszott, akkor lehetőség van a komolyabb következményeket egy last-minute cargo megrendelésével elkerülni.

A Trustair Aviation vállalja különböző küldemények és csomagok légi úton, sürgősséggel történő célba juttatását. Mikor érdemes a sürgősségi csomagszállításra gondolni?

  • amikor nagyobb távolságot kell sürgősen áthidalni és a feladat nagy cargo cégekkel nem megvalósítható
  • amikor fontos a szállítmány biztonsága
  • amikor az alkatrész vagy alapanyag hiánya miatti leállás komoly anyagi veszteséget okoz
  • romlandó, vagy időhöz kötött áruk szállítása
  • amikor sürgős aláírásra váró dokumentumokat kell szállítani

A csomagok lehetnek akár ipari gépek, gépjármű alkatrészek, speciális orvosi eszközök, vagy gyógyszerek, illetve bármi, ami fizikailag elhelyezhető valamelyik repülőgépünk fedélzetén. Amennyiben a szükséges papírok (VÁM, fuvarlevél, engedélyek, stb) rendelkezésre állnak, akkor mi segítünk a küldeményt a lehető leggyorsabban és pontosan célba juttatni.

Az igények ismeretében rövid időn belül egyedi ajánlatot adunk partnereinknek, ezzel is csökkentve a felesleges időveszteségeket.