Cégtörténet

A TrustAir Aviation Kft. a Trustair Kft. és a Garangold Investment Zrt. által kezelt Európai Uniós „JEREMIE” alap, a Garangold Kockázati Tőkealap közös befektetéseként jött létre 2015 januárjában.
Piacra lépésünket a minőségi szakmai szolgáltatások iránti egyre növekvő igények támasztották alá. Cégünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy egészségügyi magánszolgáltatóként – alkalmas piaci környezet és a pénzügyi források rendelkezésre állása mellett – magyarországi központtal légi betegszállítási szolgáltatást indítsunk be. Vállalkozásunkat arra a speciális tudásra és több évtizedes nemzetközi tapasztalatra, illetve kapcsolatrendszerre alapoztuk, amelyet a TrustAir Aviation Kft. tulajdonosai és menedzsmentje az egészségügyi és a betegszállítási, illetve a cégvezetési szegmensben halmozott fel.
Menedzsment tapasztalatunk egészségügyi területen több mint 70 éves, pénzügyi területen több mint 35 éves. Ez a tapasztalat a régió legjobban képzett légimentési és légi betegszállításban jártas egészségügyi szolgáltatójává emeli cégünket.
Cégünk vezetőinek egyik legjelentősebb múltbeli projektje volt a teljes, modern magyarországi helikopteres légimentés kiépítése, újraszervezése és modernizációja. Az újjáépítés fő motorja a TrustAir Aviation Kft. egyik tulajdonosa, egyben ügyvezető igazgatója, dr. Túri Péter volt.
2014 év végére lehetővé vált, hogy a megfelelő menedzsment kapacitással valamint humán- és technikai háttérrel ténylegesen elindíthassuk a merevszárnyú, repülőgépes légi betegszállítási, üzleti és cargo repülési szolgáltatásainkat.
Társaságunk szakmai együttműködést alakított ki az általános üzleti repülésben a világ egyik meghatározó szerepet betöltő német cégével, akivel közösen költséghatékony megoldásokat és rugalmasságot kínálunk megrendelőinknek a hosszú távú, akár tengeren túli szolgáltatásaink területén is.

Középtávú célunk egy minimum 3-5 gépes repülőgép flotta felállítása, magyarországi központtal, mellyel a külföldi betegszállítást és az üzleti illetve cargo repülést magas szakmai színvonalon, kompromisszumoktól mentesen tudjuk a közép-európai piacon egyedülálló módon biztosítani.

Küldtetés

Küldetésünk, hogy Közép-Európában egyedülálló módon a LÉGI BETEGSZÁLLÍTÁS területén saját repülőgépflottával, nemzetközi színvonalon, minden felmerülő igényt a leggyorsabban, a legmagasabb szakmai minőségben, megkérdőjelezhetetlen orvos szakmai KOMPETENCIÁVAL és a legjobb ár-érték arány megtartása mellett biztosítsunk partnereink számára.

ÜZLETI REPÜLÉSEINK, illetve „LAST MINUTE CARGO” szállításaink során ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálásával, rugalmas szervezéssel példa értékű szolgáltatást nyújtsunk.

Működésünk során tulajdonosaink részére stabilan tervezhető hozamot garantáljunk amellett, hogy munkatársaink számára egy dinamikus, kihívásokkal teli, folyamatos szakmai fejlődést biztosító munkakörnyezetet teremtsünk.