Stratégiai partnerek

Clever Way To Get Be Pakistani Buy Pakistani Essay source Clever Way Of Getting Buy Custom Essay Additional Info

AIR BOHEMIA A.S. 

A TrustAir Aviation Kft. stratégiai döntésként PIPER Cheyenne III / IIIA típusú gépekkel lépett a piacra 2015-ben.
Az összetett és kihívással teli légi betegszállítási feladat mielőbbi megkezdéséhez olyan stratégiai partnert kellett találni, aki a típus üzemeltetésében már hosszú és megbízható tapasztalattal bírt. Az Air Bohemia a.s., mint a TrustAir Aviation Kft. gépeinek jelenlegi üzemeltetője (AOC: CZ-67) és CAMO szervezete mindezekkel rendelkezik, így a TrustAir Aviation Kft. a felelősségteljes és komplex feladatot saját pilótákkal az Air Bohemia a.s. közreműködésével végzi.

 

FAI AG / Flight Ambulance International Aviation Group

A TrustAir Aviation Kft. kiemelt stratégiai partnere a FAI AG a világ egyik legmeghatározóbb egészségügyi repüléssel foglakozó cége.
Az egészségügyi repülés terén cégünk menedzsmentje a primer HEMS operációk terén szerzett meghatározó nemzetközi hírnevet. Ez a szakmai elismertség a nemzetközi konferenciákon, fórumokon kezdett a FAI orvosszakmai vezetőségével szakmai partneri viszonnyá alakulni. 2012 óta közvetlen szakmai kapcsolat van orvosszakmai téren, ami kezdetben elsősorban a TrustAir egészségügyi csapatának merevszárnyú gépekkel végzett feladatokra való felkészülését, később a FAI mindennapi működésének támogatását jelentette.
Mára a stratégiai feladatmegosztás is mindennapi rutin: a TrustAir a hosszútávú, interkontinentális feladatokat a FAI jet flottájával végzi, míg a rövidtávú, jellemzően európai megkeresések esetében ez gyakran fordítva történik.
Ezzel egy rugalmas, költséghatékony, megbízható és garantált szakmaiságú, a szinergiákat szinte egyedülálló módon kihasználó partneri együttműködés jött létre.