Alarm Center

A TrustAir Aviation Alarm Centerének munkatársai a nap 24 órájában, a hét minden napján (7/24) fogadják a páciensek és ügyfelek, illetve a biztosítók és az egészségügyi szolgáltató partnerek hívásait.

Munkatársaink több nyelven beszélnek, egészségügyi szakértelmük mellett jó kommunikációs és szervezőképességgel rendelkeznek. Operátoraink felvételét gondos kiválasztási folyamat előzi meg, majd sokrétű képzésben vesznek részt. A képzéseket időszakos gyakorlati tréningek, esetmegbeszélések teszik teljessé és folyamatossá.

A TrusrtAir Aviation Alarm Centerének felépítésében fontos szerepet kap a non-stop supervisori rendszer, amely az adott probléma megoldásában azonnali segítséget nyújt a szervező munkatárs számára, legyen az egy bonyolultabb egészségügyi, logisztikai, vagy biztosítási jellegű feladat.

A NEMZETKÖZI LÉGI BETEGSZÁLLÍTÁSOK MEGRENDELÉSÉNEK MENETE

Az írásos megkeresést és a szükséges paraméterek megadását követően elküldjük árajánlatunkat. Annak elfogadása esetén írásos megrendelés szükséges a járat szervezésének megkezdéséhez. Ennek kézhezvétele után küldjük a visszaigazolást, azaz a szállításról szóló járatkonfirmálásunkat.

A szervezés és a repatriáció bonyolítása során megrendelőink folyamatos tájékoztatást kapnak a járatról, a páciens aktuális állapotáról. A betegszállítások gördülékenyebb ügyintézésének elősegítése érdekében egy írásos megrendelőn túl az alábbi dokumentumokra és információkra van szükség:

  • Honnan-hova történik a szállítás.
  • Küldő orvos nyilatkozata a szállítandó beteg vezető diagnózisáról, aktuális állapotáról, a tervezett szállítás körüli 12 órában várható ellátási igényről. (A rendelkezésre álló adatokon túl szükség esetén ún. „repülés előtti állapotfelmérést” végzünk, hogy eldöntsük, biztonságosan szállítható-e a beteg.)
  • A fogadó kórház nyilatkozata. Igény esetén a teljes betegutat megszervezünk (pl. a Magyarországon fogadó osztályt is megtaláljuk), garantálva ezzel a beteg/sérült felvételét.
  • Fontos, hogy már a megrendeléskor ismert legyen a költségviselő személye (pl. biztosítótársaság), akinek erről nyilatkoznia kell.
  • A beteg (és esetleges kísérőjének) útlevél-, szükség esetén vízumának másolata.

FŐBB REFERENCIÁK ÉS PARTNEREINK

A TrustAir cégcsoport eddigi működése során többek között az alábbi vállalatokkal, szervezetekkel működött együtt, nyújtott számukra egészségügyi szolgáltatásokat, illetve tanácsadási és/vagy projekt-menedzsment tevékenységet is végzett.