Légi betegszállítás mentőrepülővel

A speciális mentőrepülőgéppel történő légi betegszállításra akkor van szükség, amikor a beteg állapota, vagy földrajzi helyzete nem engedi meg azt, hogy akár földi betegszállítással, akár KERESKEDELMI JÁRATGÉPEN szállítsák haza, illetve a további ellátást végző intézménybe.

A légi betegszállításokat nemcsak logisztikai, de orvosszakmai szempontokból is pontosan meg kell tervezni. A szállításokat szakmai szempontból – a teljesség igénye nélkül – az alábbi főbb csoportokba sorolhatóak, amelyek mindegyike speciális felkészültséget is igényel:

  • intenzív ellátást igénylő, lélegeztetett páciens szállítása
  • speciális rögzítést igénylő páciens szállítása
  • súlyos fertőző betegségben szenvedő beteg szállítása
  • csecsemők és kisgyermekek szállítása
  • transzplantációs teamek és szervek szállítása

A páciens állapotától függően – a beteg érdekeit, szállítás alatti várható ellátási igényeit is figyelembe véve – lehetőség van egy, maximum két hozzátartozó szállítására is.

Cégünk minden megkeresés esetén a rendelkezésre álló orvosi dokumentációk alapján tesz javaslatot a szállítás módjára. Ezen túl a repülés előtti szakszerű orvosi állapotfelmérésnek is az a célja, hogy az esetleges kockázatokat minimalizáljuk.

FŐBB REFERENCIÁK ÉS PARTNEREINK

A TrustAir cégcsoport eddigi működése során többek között az alábbi vállalatokkal, szervezetekkel működött együtt, nyújtott számukra egészségügyi szolgáltatásokat, illetve tanácsadási és/vagy projekt-menedzsment tevékenységet is végzett.