Cégtörténet

A 4 gépes saját tulajdonú repülőgép flottával rendelkező TrustAir Aviation Kft. 2015-ben magyarországi központtal indította el merevszárnyú repülőgépes nemzetközi légi betegszállítási szolgáltatását. Cégünk mára Európa meghatározó légi betegszállító cégévé vált, állandó bázissal rendelkezünk Spanyolországban és Magyarországon, a csapat orvosszakmai tudása, tapasztalata egyedülálló a régióban.

Cégünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy egészségügyi magánszolgáltatóként magyarországi központtal légi betegszállítási szolgáltatást indítsunk be. Piacra lépésünket a minőségi szakmai szolgáltatások iránti egyre növekvő igények támasztották alá. Vállalkozásunkat arra a speciális tudásra és több évtizedes nemzetközi tapasztalatra, illetve kapcsolatrendszerre alapoztuk, amelyet a TrustAir Aviation tulajdonosai és menedzsmentje az egészségügyi és a betegszállítási szegmensben halmozott fel.

Középtávú célunk egy olyan szolgáltatás kiépítése volt, amely rendszerszinten kínál megoldást olyan igények kielégítésére, amelyek akkor még csak esetlegesen voltak elérhetőek a régióban. A külföldi betegszállítás magas szakmai színvonalon, kompromisszumoktól mentesen történő biztosítása olyan igény, amelynek társaságunk egyedülálló módon képes megfelelni.

Küldetés

Küldetésünk, hogy Közép-Európában egyedülálló módon saját tulajdonú négygépes speciális repülőgépflottánkkal nemzetközi színvonalon minden felmerülő ügyféligényt a leggyorsabban, a legmagasabb szakmai színvonalon és minőségben, megkérdőjelezhetetlen orvos szakmai kompetenciával és a legjobb ár-érték arány megtartása mellett biztosítsunk partnereink számára.

Nemzetközi légi betegszállítási szolgáltatásunk fókuszában pácienseink biztonsága, hozzátartozóik és a megrendelőink elégedettsége áll. Célunk, hogy a TrustAir Aviation Kft. hosszútávon is – a légi betegszállítás teljes spektrumát lefedve – a régió meghatározó egészségügyi szolgáltatója legyen.