Trust Air

Cégtörténet

A TrustAir Aviation Kft. a Trustair Kft. és a Garangold Investment Zrt. által kezelt Európai Uniós „JEREMIE” alap, a Garangold Kockázati Tőkealap közös befektetéseként jött létre 2015 januárjában.
Piacra lépésünket a minőségi szakmai szolgáltatások iránti egyre növekvő igények támasztották alá. Cégünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy egészségügyi magánszolgáltatóként – alkalmas piaci környezet és a pénzügyi források rendelkezésre állása mellett – magyarországi központtal légi betegszállítási szolgáltatást indítsunk be. Vállalkozásunkat arra a speciális tudásra és több évtizedes nemzetközi tapasztalatra, illetve kapcsolatrendszerre alapoztuk, amelyet a TrustAir Aviation Kft. tulajdonosai és menedzsmentje az egészségügyi és a betegszállítási, illetve a cégvezetési szegmensben halmozott fel.
Menedzsment tapasztalatunk egészségügyi területen több mint 70 éves, pénzügyi területen több mint 35 éves. Ez a tapasztalat a régió legjobban képzett légimentési és légi betegszállításban jártas egészségügyi szolgáltatójává emeli cégünket.
Cégünk vezetőinek egyik legjelentősebb múltbeli projektje volt a teljes, modern magyarországi helikopteres légimentés kiépítése, újraszervezése és modernizációja. Az újjáépítés fő motorja a TrustAir Aviation Kft. egyik tulajdonosa, egyben ügyvezető igazgatója, dr. Túri Péter volt.
2014 év végére lehetővé vált, hogy a megfelelő menedzsment kapacitással valamint humán- és technikai háttérrel ténylegesen elindíthassuk a merevszárnyú, repülőgépes légi betegszállítási, üzleti és cargo repülési szolgáltatásainkat.
Társaságunk szakmai együttműködést alakított ki az általános üzleti repülésben a világ egyik meghatározó szerepet betöltő német cégével, akivel közösen költséghatékony megoldásokat és rugalmasságot kínálunk megrendelőinknek a hosszú távú, akár tengeren túli szolgáltatásaink területén is.

Középtávú célunk egy minimum 3-5 gépes repülőgép flotta felállítása, magyarországi központtal, mellyel a külföldi betegszállítást és az üzleti illetve cargo repülést magas szakmai színvonalon, kompromisszumoktól mentesen tudjuk a közép-európai piacon egyedülálló módon biztosítani.

TrustAIR TrustAIR TrustAIR